Božična darila za ljubitelje kave za božič in novo leto 2020

Božična darila za ljubitelje kave za božič in novo leto 2020

  • Božična darila za ljubitelje kave – pestra ponudba različnih okusov in arom!
  • Maca Coffe mix nadomešča pravo kavo in je super božično darilo za vse, ki ne želijo uživati kofeina.
  • Resnično izvirno božično darilo za kofetarje in kofetarice – paket vrečkic kave v kar 12 okusih!
  • Kava dvojna čokolada – brez sladkorja, a vseeno pregrešno sladka!

Opis

Izbira božičnih daril za naše najbližje lahko postane naporno, če se tega lotimo v zadnjem trenutku in brez prave ideje. Tukaj imamo za vas nekaj sveži idej za božična darila. Ste že slišali za božična darila za ljubitelje kave? Pravi kofetarji ne pijejo samo navadne črne kave ali pa instant kave z enim samim okusom. Če se podamo na področje ljubiteljev kav, potem bomo videli, da poznajo veliko različnih okusov kav. Izvirno božično darilo za mamo: Božični paket kave, ki vsebuje vrečice kave v 12 različnih okusih! Božično darilo za moža, ki je strasten športnik in zagovornik zdrave prehrane? Poglejte si nekaj idej, kako presenetiti ljubitelje kave med božičnimi prazniki!

Božična darila za ljubitelje kave

Že dolgo nazaj jem čas, ko je izraz kava pomenil samo sveže zmleto turško kavo, ki smo jo skuhali in v miru spili zjutraj pred službo. Danes je izraz kava nekaj več, pomeni razkošje okusov in vonjav. Pripravili smo vam božične kave različnih okusov in tudi zdrave, ekološke kave. Zdrava kava pomeni to, da ekološki napitek nadomešča pravo kavo. Najpogosteje napitki vsebujejo presen kakav, maco ali kokosov sladkor in ekološke pridelave. 

Ideje za božične kave

  • Maca Coffee mix iz ekološke pridelave nadomešča pravo kavo ali druge energijske napitke. Vsebuje mešanico mace, presnega kakava in ekološkega kokosovega sladkorja. Izvirno božično darilo za nekoga, ki iz različnih vzrokov ne sme ali ne želi uživati prave kave.
  • Paket vrečkic instant kave – 12 različnih okusov! V paketu je dvanajst vrečk z instant kavo, ki je brez sladkorja in s samo dvema kalorijama na vrečkico. Pakiranje je primerno za pripravo na poti, saj vsebino vrečke samo prelijemo s skodelico vroče vode in že imamo okusno instant kavo po želji. Izbiramo lahko med naslednjimi okusi: karamela, cimet in lešnik, medenjak, čokolada, kokos, lešnik, mentol, Irish Cream, vanilija, čokolada in pomaranča, piškotek in mandelj Amaretto. 
  • Instant kava dvojna čokolada – božično razvajanje za ljubitelje čokolade in kave! Resnično edinstveno božično darilo, ki ne bo pustilo ravnodušno nobenega ljubitelja kave!

 

Bio Maca Coffe mix: