Božično darilo paket The Biggest Loser za prijateljico

Božično darilo paket The Biggest Loser za prijateljico

  • Božično darilo paket The Biggest Loser je primerno darilo za ljudi, ki so športno aktivni in želijo ostati v dobri formi
  • Božični paket je idealno božično darilo za prijateljico, ki bo po naporni vadbi regenerirala telo in okrepila imunski sistem
  • V paketu je 30 kapsul imunobiotikov, konjaak glukomanan v prahu in chia semena. Vsi izdelki so iz ekološke pridelave in pomagajo pri izgubi odvečnih kilogramov
  • Božično darilo vsebuje tudi presenečenje!

 

 

Opis

Ko se približujejo najlepši dnevi v letu in se vse vrti okoli božičnih praznikov, je čas za družino. V času adventa se posvetimo svojim bližnjim, otrokom, staršem ali partnerju. Pogosto v tem času pozabimo na svoje najboljše prijatelje, ki nam skozi celo leto stojijo ob strani in nam prisluhnejo o stvareh, ki jih mogoče ne moremo zaupati staršem ali možu. Zato je prav, da svojo najboljšo prijateljico presenetimo in ji podarimo čisto posebno darilo. Božično darilo paket The Biggest Loser, je primeren za dekleta in žene vseh starosti, ki se želijo zdravo prehranjevati.

Božično darilo paket The Biggest Loser – super hit v letu 2020

Paket The Bigggest Loser je namenjen za posameznike, ki v želji za zdravo in lepo telo, veliko trenirajo, a se kljub treningu počutijo utrujeno in brez motivacije.

Kaj vsebuje božični darilni paket?

Božični paket The Biggest Loser vsebuje 30 kapsul imunobiotiokov, konjak glukomanan v prahu in chia semena. Vsi izdelki so iz ekološke pridelave. Pomagajo pri regeneraciji po vadbi, krepijo imunski sistem in pomagajo pri izgubi odvečen telesne teže. Super božično darilo za prijateljico!

  • V paketu so imunobiotiki, ki okrepijo imunski sistem. Vsebujejo koristne bakterije, ki so odgovorne za preprečevanje širjenja slabih bakterij in skrbijo za zdravo črevesno floro. Delovanje imunobiotikov okrepi imunski sistem in uredi prebavo. Imunbiotiki so narejeni v Sloveniji, podarimo jih lahko tudi veganom in vegetarijancem.
  • V božičnem paketu je tudi konjak glukomanan v prahu, ki je pridelan ekološko. Konjak glukomanan je edino živilo, za katero so znanstveno dokazali, da pomaga pri izgubi kilogramov. Živilo je odobreno s strani Evropske agencije za varnost hrane!
  • Le kdo še ni slišal za chia semena? Ta čudovita semena vsebujejo dragocene beljakovine in visoko vsebnost omega 3 maščob. Beljakovine in omega 3 maščobne kisline pomagajo pri regeneraciji po vadbi. (1)

V čudovitem darilnem božičnem paketu je dodano še manjše presenečenje, to je nakupovalna vrečka za večkratno uporabo z reklamnim napisom Malince.

 

Oglejte si filmček o super darilu Paket The Bigggest Loser: