Prenosna posteljica Cam Lettino Daily Dolci Sogni

Prenosna posteljica Lettino Daily Dolci Sogni je nadgradnja na tržišču že zelo uveljavljene prenosne posteljice Cam Daily Plus. Predhodni model, kateri je še v prodaji, je pokril vse potrebe sodobnih staršev, ki so na poti z otrokom, po varnem prostoru za spanje ter nego otroka.

Prenosna posteljica Cam Lettino Daily Dolci Sogni

A kateri od otrok si ne želi svoje hiške, kjer se bo skril pred radovednimi očmi is se igral v svojem svetu? Zato je Cam za njih pripravil nekakšno ”Montessori” prenosno posteljico, ki je istočasno tudi hiška. Otrok lahko vanjo samostojno vstopa, se tam igra in omaga v spanec.

Za miren spanec je posteljica v celoti zaprta in zaščitena pred motečimi komarji. Stranice so lahko z lepim potiskom ali pa se del dvigne in se omogoči prezračevanje v vročih dneh. Spanje bo zato vedno prijetno in udobno.

Prenosna posteljica za prve mesece življenja

V prvih mesecih uporabe, ko se otrok še ne dviga, lahko tudi dvignete posteljno dno in imate lažji dostop do otroka.

Zložljiva posteljica je poleg funkcionalnosti tudi zelo estetska. Lepi potiski blaga so umirjeni in zato lahko posteljico umestite v vsako otroško sobo. Izdelana je iz okvirja iz aluminija z lepo zaobljenimi linijami.

Priložena je tudi vzmetnica, ki je sestavni del posteljnega dna. To je primerno za občasno spanje. V primeru, da pa bi otrok v njej redno spal pa priporočamo še nakup dodatne vzmetnice.

Cam je Italijansko družinsko podjetje z več kot 50 letno tradicijo na področju izdelava otroške opreme. Njihova filozofija je ustvariti izdelke preko otroških oči. To pomeni, da je vsak izdelek izdelan z namenom, da pokrije kar največ potreb, ki jih ima otrok.

Pri razvoju svojih izdelkov Cam upošteva najnovejše trende in inovacije na področju otroških izdelkov ter uporablja le najboljše materiale in tehnologije za izdelavo svojih izdelkov. Poleg tega se Cam zaveda svoje odgovornosti do okolja in zato uporablja trajnostne materiale in procese pri proizvodnji svojih izdelkov.

Zato je izbira prenosne posteljice Cam Lettino Daily Dolci Sogni naravna izbira in bo varno služila vašemu otroku in vam. Pa še izredno prenosna je.

Prenosna posteljica Cam Lettino Daily Dolci Sogni
Deli naprej