Konopljin šampon – naj vaši lasje zasijejo v polnem sijaju

Konopljin šampon – naj vaši lasje zasijejo v polnem sijaju

Ker ljudje postajamo vedno bolj ozaveščeni, nam ni popolnoma vseeno kaj se z naravo dogaja. Prav tako pa nam ni vseeno, kakšne izdelke uporabljamo. Ko pa je govora o negi telesa ali lasišča, je zelo pomembno, da uporabljamo karseda naravne izdelke. In konopljin šampon je eden izmed njih.

Konoplja je dandanes s strani večine dobro sprejeta, saj je ne povezujemo le z omamo, temveč tudi z njenimi zdravilnimi učinki. Prav zaradi blagodejnih učinkov konoplje je konopljin šampon postal pravi hit med ljubitelji naravnih izdelkov.

V kolikor tudi vi prisegate na naravne izdelke, ali pa se preprosto sprašujete čemu zamenjati navaden šampon s konopljinim, vam tu predstavljamo 4 koristi uporabe konopljinega šampona.

#1 Konopljin šampon spodbuja rast las

Konopljino olje, ena glavnih sestavin šampona vsebuje pomembne učinkovine, ki lahko pripomorejo k rasti las. Mednje spadajo tudi omega-3 in omega-6 maščobne kisline, ki pa ne le spodbujajo rast las, ampak tudi spodbujajo nastajanje keratina, kateri je ključnega pomena za obnovo vaših las. Tako bodo vaši lasje zasijali v polnem sijaju.

#2 Preprečuje lomljenje konic

Marsikdo se je že soočil z zlomljenimi konicami las. Barvanje, uporaba lakov, sušenje s fenom in še marsikaj pripomore k hitrejšemu lomljenju konic. Konopljin šampon pa zaradi zgoraj omenjenih učinkovin in spodbujanja nastajanja keratina bo vaše lase okrepil in tako bistveno zmanjšal tveganje za lomljenje konic.

#3 Zagotavlja naravno vlažnost vašim lasem

Omega maščobne kisline veljajo za pravo super sestavino. Vsi tisti, ki imate težave s suhimi lasmi, je konopljin šampon prava rešitev. Omega-3 in omega-6 maščobne kisline bodo vaše lase zaščitile in ohranjale naravno vlažnost, kar bo pripomoglo tudi k lažjem razčesavanju.

#4 Skrbi za naravno vlažnost lasišča

Nekaterim se težave z izsušenim lasiščem pojavljajo le čez zimo, nekaterim pa skozi celo leto. To lahko vodi do razdražljivega lasišča, srbečice in preostalih težav. Ponovno tu nastopi konopljino olje kot glavna sestavina, saj poskrbi, da bo vaše lasišče pravilno navlaženo in pomirjeno. V kolikor je ta težava že precejšnja, je priporočljivo, da si lasišče občasno zmasirate neposredno s konopljinim oljem.

Konopljin šampon je nežen do lasišča, zato je primeren za vsakodnevno uporabo. Ne odlašajte in privoščite vašim lasem da zasijejo v polnem sijaju.

Deli naprej