Kakšne  pozitivne izkušnje imajo uporabniki msm -ja?

Kakšne pozitivne izkušnje imajo uporabniki msm -ja?

Msm je čisto poseben mineral, ki vsebuje mnoge učinkovine, ki izredno dobro vplivajo na delovanje našega organizma. Mnogo ljudi, ki ima zdravstvene težave, išče nasvete in podatke na spletu. Tako je tudi za mineral msm veliko zanimanje, mnogo ljudi išče z besedno zvezo msm mineral izkušnje.

Ko preberejo osnovne podatke o izdelku in izvedo kakšne učinkovine vsebuje in kako delujejo na organizem, jih običajno seveda zanima, kakšne izkušnje imajo drugi ljudje s tem izdelkom. Jim je pomagal! Je pregnal bolečine! Pri uporabi msm imajo uporabniki različne izkušnje, preden vam jih predstavim, pa nekaj o učinkovinah v msm, ki blagodejno vplivajo na naše zdravje.

Msm mineral izkušnje

Najpomembnejši element je prav gotovo organsko žveplo, ki se v svoji naravni obliki uspešno bori proti napadom glivic, bakterij in raznih vnetij. Žveplo po telesu prenašajo aminokisline in imajo veliko vlogo pri razstrupljanju živčnega sistema in jeter.

Izredno pomembna sestavina msm je tudi klorofil, ki daje rastlinam značilno zeleno barvo. V msm skrbi za zdravo kri in pomaga celiti rane. Potekajo tudi raziskave, s katerimi želijo dokazati, da klorofil v msm preprečuje nekatere oblike raka.

V msm najdemo tudi vseh devet aminokislin, esencialne maščobne kisline omega 3, vitamine A, C, D in vitamine skupine B, polisaharide, nukleotide in beljakovine rastlinskega izvora. Poleg žvepla, vsebuje še minerale magnezij, cink in kalcij.

Kateri msm je najboljši?

Kot vidimo, msm resnično vsebuje izredno pomembne učinkovine, ki naj bi pomagale pri mnogih zdravstvenih težavah. Prodajno je msm največja uspešnica kor mineral lepote, saj je žveplo odgovorno za tvorbo kolagena, ki je nujno potreben za zdrava tkiva. Vpliva na zdrav hrustanec, lepo kožo in močne, ter zdrave lase in nohte.

Pri iskanju mnenj in izkušenj uporabnikov msm, pa najdemo izjave posameznikov, ki msm prah uporabljajo tudi v druge namene. Največ je izjav, da msm blaži simptome kroničnih bolečin, posebej bolečin v sklepih in kosteh. Mnogi povedo, da si z msm pomagajo blažiti simptome osteoporoze, artritisu in pri raznih avtoimunskih boleznih.

Na forumih so pogosto izjave, da mnogim ni všeč okus msm prahu, ker je nekoliko grenak. Okus enostavno popravijo tako, da majhno žličko prahu vmešajo v pomarančni sok, ali pa ga zamešajo v sok ene limone. S tem se okus vsekakor popravi, izboljša pa se tudi sinergijski učinek. (a) (b)

Bolečine v zapestjih po prenehanju jemanja msm

Prav tako na forumih, posamezniki objavljajo, da so z jemanjem msm prahu, precej omilili bolečine s sklepih, posebej v zapestju.

Ker so po uživanju msm bolečine popustile, so uporabniki opustili tudi jemanje minerala. Bolečine so se kmalu spet pojavile, zato so spet pričeli z uživanjem, čeprav ne več vsaki dan, temveč občasno.

Mnogo bralcev forumov se strinja s tem, da se bolečine v sklepih pojavijo, ko prenehamo jemati mineral, a oglasijo se seveda tudi tisti, ki mislijo, da so super živila samo prodajna muha.

Še več o msm:

Neka bralka je na takšno trditev podala lep odgovor, češ, da so super živila mogoče res prodajni hit, a moramo si priznati, da je naša hrana resnično osiromašena, predvsem zaradi načina pridelave in tudi in zaradi posegov v zemljo z raznimi pestcidi in gnojili.

Oznake besed: msm mineral izkušnje

Deli naprej