Božično darilo naravna kozmetika

Božično darilo naravna kozmetika

  • Božično darilo naravna kozmetika je primerno darilo za vse družinske člane
  • Naravna kozmetika je priljubljena pri ženskah, ki spoštujejo svoje telo
  • Izvirno, naravno, unikatno božično darilo
  • Naravna kozmetika za njo in njega!

Opis

Iščete prav posebno, unikatno in izvirno božično darilo za prijateljico, ki ima težave s kožo ali mogoče za sestro, ki je noseča? Božično darilo naravna kozmetika je preprosto in prisrčno božično darilo, ki ga lahko podarimo vsaki ženski in seveda tudi moškemu. Naravna kozmetika je med ljudmi vse bolj priljubljena, saj vsi želimo živeti zdravo in brez da obremenjujemo okolje.

V spletni trgovini Malinca so pripravili bogat izbor naravne kozmetike. Izbiramo lahko med izdelki za problematično kožo, zrelo kožo, najdemo tudi izdelke, ki so primerni za božično darilo za najstnika. Naj bo božično darilo najlepše in najbolj doživeto!

Božično darilo naravna kozmetika 

Ko izbiramo božična darila za svoje najdražje, se lahko znajdemo tudi v težavah. Kadar resnično ne vemo kaj podariti, potem imamo še vedno na izbito da podarimo denar ali pa izberemo božično darilo vrednostni bon. Božična darila lahko naredimo tudi sami doma, ideje za doma narejena božična darila so skoraj neskončne.

Lahko pa se odločimo in za božično darilo podarimo naravno kozmetiko. Izbiramo lahko med naslednjimi super izdelki:

  • Božični paket za nečisto kožo, ki vsebuje hidrolat čajevca, hladno stiskano šipkovo olje in glineno masko. Vsi izdelki so primerni za nego problematične ali mozoljaste kože.
  • Naravni paket za dišečo kožo, ki vsebuje dišeč hidrolat gardenije iz ekološke pridelave in naravno mangovo maslo. Izredno omamno dišeč izdelek, ki je popolnoma naraven in primeren za božično darilo za vse družinske člane!
  • Božični paket za suho kožo obraza! Izdelek naravne kozmetike, ki ga podarimo kot božično darilo mami, sestri ali prijateljici, ki ima suho kožo na obrazu. Paket vsebuje hidrolat gardenije, avokadovo olje in  šipkovo olje!
  • Božično darilo paket za zrelo kožo obraza! Ta paket je čudovito božično darilo za mamo, babico ali teto! V paketu najdemo šipkovo olje, arganovo olje in hidrolat damaščanske vrtnice!
  • Božični paket za lepo kožo! V paketu je mineral lepote MSM in bio hladno stiskano kakavovo maslo!