Najboljša božična darila za mamo

Najboljša božična darila za mamo

  • Božično darilo paket za zrelo kožo je super darilo za mamo
  • V paketu so izdelki, ki so ekološko pridelani in so primerni za zrelo kožo vseh tipov
  • V božičnem paketu najdemo šipkovo olje, arganovo olje in hidrolat damaščanske vrtnice

Opis

Božična darila so lahko skromna, simbolična ali pa zelo dragocena. Ko izbiramo božično darilo za mamo, se nam pogosto zgodi, da nimamo več idej. Mami bo naše darilo všeč, pa naj bo še tako zgrešeno. V prejšnjih letih se je mami verjetno nabralo že veliko daril, takšnih in drugačnih. Z dobrim namenom smo jo zasuli z gospodinjskimi aparati, kristalnimi vazami in rožami. Mogoče je čas za spremembo in mami podarimo nekaj, kar bo samo za njo osebno! Pripravili smo božično darilo paket za zrelo kožo, s katerim ne moremo ustreliti mimo.

Izdelki v paketu so primerni za ženske nad 35 let, kar pomeni, da je koža običajno že zrela in brez mozoljev. Zato so izdelki za nego zrele kože primerni za suho, normalno in mešano kožo. Tudi če ne vemo točno, kakšen tip kože ima naša mama, bo to darilo naravnost idealno zanjo. Božični paket za zrelo kožo lahko podarimo tudi prijateljici, ki je že zajadrala v zrela leta. (1)

Kaj vsebuje božično darilo paket za zrelo kožo?

Zrela koža, kakršno ima verjetno tudi naša mama, potrebuje posebno nego in veliko pozornosti, da bo ostala še dolgo napeta in zapeljiva. Takšna koža potrebuje veliko hranil, kar smo ponudili v paketu za zrelo kožo. Trije neverjetni naravni izdelki, ki slovijo po antiageing lastnostih.

  • Hidrolat damaščanske vrtnice je pridelan po ekoloških zahtevah in ima izredno omamen in nežen vonj po vrtnicah. Rožna voda ženskam vrača energijo in veselje do življenja. Hidrolat damaščanske vrtnice ne vsebuje konzervansov in emulgatorjev, ter je primeren za vse tipe zrele kože. Ta dragocen izdelek je resnično poseben, saj ni stranski produkt pri izdelavi eteričnih olj, pač pa za njegovo izdelavo vrtnice posebej destilirajo.
  • Hladno stiskano šipkovo oje je ekološko pridelano in je izredno hranljivo. Primerno je za nego zrele kože, izredno hranljiv in je eno izmed najbolj dragocenih negovalnih olj. Šipkovo olje se dobro vpije v kožo, ne pušča mastnega občutka in na koži naredi nekakšen zaščitni sloj. S tem slojem olje kožo zaščiti, da ne dehidrira. Olje vsebuje vitamine D, E in F, ter mnogo esencialnih maščobnih kislin.
  • Arganovo olje je poznano po svojih negovalnih lastnostih, v Maroku ga ženske že stoletja uporabljajo proti staranju kože. Primerno je za nego zrele kože, ki jo oskrbi s hranili in jih zagotavlja dobro regeneracijo.

 

Izdelava naravnih malincinih daril: