Izvirno božično darilo za ženo

Izvirno božično darilo za ženo

  • Božično darilo paket naravni kolagen je izvirno, zdravo in koristno darilo za ženo, hčerko, prijateljico ali sestro
  • Božični paket prehransko dopolnilo kolagen je namenjen vsem, ki želijo mladostno in zdravo kožo
  • Naravni kolagen je dopolnilo rastlinskega izvora, ne vsebuje glutena, laktoze, sladkorjev in škodljivih dodatkov
  • Po uporabi naravnega kolagena bo koža kot v mladosti

 

Opis

Dragi možje, v času božičnih praznikov ste pogosto v stresu, saj je potrebno nakupiti toliko daril! Vaša žena to opravi z levo roko, poskrbi za vse…a tudi vi morate ženi podariti božično darilo. Božično darilo paket naravni kolagen je super darilo, žena bo resnično presenečena, kako ste se to leto odrezali za praznike. Prehransko dopolnilo kolagen UP, je naravni kolagen, rastlinskega izvora. Ne vsebuje kolagena, pač pa rastlinske izvlečke, ki telesu pomagajo, da ponovno vzpostavi lastno proizvodnjo kolagena. Zakaj kupiti kolagen za božično darilo za ženo? Zato, ker je naraven, brez glutena, brez laktoze, brez sladkorjev in za mladostno kožo. Božično darilo kolagen UP, je primerno darilo tudi za prijateljico, hčerko ali sestro! To je veliko resnično dobrih razlogov za nakup!

Božično darilo paket naravni kolagen

Naravni kolagen je narejen iz rastlinskih izvlečkov, ki spodbudijo naš organizem, da prične ponovno proizvajati kolagen. V veganskem izdelku so popolnoma naravni rastlinski izvlečki:

  • Telo za sintezo kolagena potrebuje vitamin C. V prehranskem dopolnilu kolagen UP, se vitamin C nahaja v ekstraktu šipka in je popolnoma naraven. Dodan je tudi ekstrakt zelenega čaja, ki daje telesu energijo in vrača mladost.
  • Zelo pomemben rastlinski izvleček v izdelku je izvleček bambusa, ki vsebuje silicijev oksid. Silicij je element, ki ga organizem potrebuje pri vseh procesih, ki potekajo v povezavi s kožo, nohti in lasmi. Narejene so tudi raziskave, ki dokazujejo, da silicij tudi prispeva k tvorbi kolagena.
  • Kolagen je sestavljen iz aminokislin, zato so najvažnejše dodane tudi v naš izdelek. To so lizin, prolin in glicin, ki so izredno pomembne aminokisline, ki pomagajo pri tvorbi kolagena. Izdelku je dodan tudi standardizirani pšenični izvleček, ki zelo pomembno vpliva na to prehransko dopolnilo. Standardizirani pšenični izvlečki so pšenični ceramidi. Te snovi vsebuje tudi naša koža in skrbijo za navlaženost kože.
  • Naša koža z leti zgublja naravno vlažnost, posledica pa je zmanjšana tvorba kolagena. Kolagen naš organizem spodbuja, da bi delovalo tako, kot pred 25 letom starosti, ko se tvorba kolagena upočasni. (1)

 

Poglej več o prehranskem dopolnilu kolagen UP: