Uporabna božična darila za 5 evrov v letu 2020!

Uporabna božična darila za 5 evrov v letu 2020!

  • Božična darila za 5 evrov ali manj? Tudi poceni božična darila so lahko izvirna in prisrčna!
  • Najlepša božična darila so lahko tudi najcenejša, samo da so podarjena iz srca!
  • Božična darila lahko naredimo tudi sami doma in jih podarimo z veliko ljubezni in lepih želja!

Opis

Obdarovanje za božič je že dolgo tradicionalno, običajno v poteka v krogu družine. V stoletjih se je namen obdarovanja precej spremenil in v današnjem času je nakup in prodaja božičnih daril postalo pomembna prodajna niša. V času pred božičem se nas loti nakupovalna mrzlica in pogosto za darila zapravimo več kot si lahko privoščimo. A čeprav si ne moremo privoščiti dragih božičnih nakupov, si vseeno želimo obdarovati svoje najbližje. Idej za božična darila je veliko, lahko jih naredimo tudi sami doma ali pa kupimo božična darila za 5 evrov, ali kakšen evro več ali manj. Božično darilo za prijateljico bo prav tako prisrčno in cenjeni, čeprav bo to poceni darilo! Tudi poceni božično darilo za mamo bo cenjeno, čeprav ne bomo zanj potrošili veliko denarja.

Izvirna in prisrčna božična darila za 5 evrov

Za božična darila zapravimo toliko, kolikor si lahko privoščimo. Čeprav nimamo veliko denarja, vseeno želimo obdarovati svoje najbližje. Darila lahko z majhnimi stroški naredimo sami, ali pa se podamo po trgovinah in iščemo poceni izdelke. Tukaj vam ponujamo izbiro poceni izdelkov, ki so vseeno izvirni, prisrčni in izbrani iz srca! (1)

Ideje za izvirna darila za manj kot 5 evrov

  • Čudovito in tudi nekoliko hudomušno božično darilo! Zeliščni čaj adijo kilogrami iz ekološke pridelave! Aromatičen zeliščni čaj, ki je pripravljen iz mešanice zelišč, ki so v podporo pri hujšanju. Podarimo ga lahko vsem, ki želijo vzdrževati zdrav slog življenja in seveda tudi tistim, ki želijo izgubiti kakšen odvečen kilogram!
  • Knjižica zdravih receptov! Čudovito darilo za mamo, sestro ali ženo! Preverjeni in izjemno uporabni kuharski triki,
  • Čudovito sladko božično darilo! Izkoščičeni datlji iz ekološke pridelave, se lahko uživajo samostojno ali pa jih uporabimo pri presnih sladicah. Datlji so zelo sladki in izredno hranljivi. Paketek datljev iz ekološke pridelave, je lahko poceni in prisrčno božično darilo!
  • Slovenski konopljin čaj je narejen iz listov in vršičkov industrijske konoplje, ki raste v neokrnjeni naravi pod Nanosom. Vsi listi in vršički so ročno nabrani, zato je čaj konopljin čaj prava poslastica! Ideja za darilo za moža! 

 

Zdrava poceni darila: