Božično darilo za za najstnike

Božično darilo za za najstnike

  • Božično darilo paket za nego obraza za najstnike v letu 2022
  • Darilni paket vsebuje tri čudovite izdelke za nego problematične kože
  • V božičnem darilnem paketu za leto 2022 so šipkovo olje, glinena maska in hidrolat čajeva
  • Dodatno darilo: pršilka za hidrolat ali olja

 

 

Opis

Iščete darilo za svojega najstnika, ki se bori z vsemi tegobami, ki jih prinaša to prečudovito obdobje njegovega življenja? Mnoge mladi imajo v tem času težave s kožo, saj se na obrazu pogosto pojavi nečista koža, mozolji, ogrci in akne. Za njih smo pripravilo božično darilo paket za nego obraza, ki vsebuje vse, kar je potrebno za nežno nego mozoljaste kože. Darilni paket za nego kože je primeren tudi kot božično darilo za prijateljico, mamo ali sestro, če imajo pogosto težave z nečisto kožo. Paket vsebuje hidrolat čajevca, hladno stiskano šipkovo olje in glineno masko. To je kombinacija čudovitih izdelkov, ki so vsi učinkoviti pri nego problematične kože.

Božično darilo paket za nego obraza za najstnike 

Naj bo božično darilo 2020 zmagovalno za našega najstnika! Pomagajmo mu, da se za vedno znebi motečih mozoljev! Božični paket za nego problematične kože je namenjen najstnikom in seveda vsem, ki se borijo z problematično kožo. Vsekakor izvirno in uporabno darilo za našega sina ali hčerko, lahko pa božični paket podarimo tudi nosečki, ki ima težave s kožo!

Kaj vsebuje božični paket za najstnike?

V božičnem paketu za najstnike so trije čudoviti izdelki, ki so namenjeni negi mozoljaste kože:

  • Glinena maska za nego kože! Čiščenje kože je prvi pomemben korak pri odpravi mozoljev. Glina ima izjemno vpojno moč in je zato izredno učinkovito sredstvo za nego kože. Vsebuje kalcij, kalij, železo in zelo pomemben silicij. Silicij ima v telesu pomembno vlogo, saj veže nase strupe, bakterije in viruse, ki jih dnevno vnašamo v telo. (1)
  • Hidrolat čajevca ne vsebuje alkohola, konzervansov in emulgalorjev, zato je primeren za nego najstniške kože. Hidrolat nanesemo po čiščenju kože, ki jo bo nahranil in navlažil. Hidrolat ima svež in zeliščni vonj in je izdelan z destilacijo rastline čajevca.
  • Šipkovo olje pridelano na BIO način se hitro vpije v kožo in ne pušča madežev. Izdelano je hladno stisnjenih semen šipkovih sadežev. Olje kožo nahrani in zaščiti, najbolje ga je uporabiti pred spanjem, ko temeljito očistimo kožo. S tem kožo pripravimo na regeneracijo pred spanjem, zelo učinkovito je tudi pred ličenjem. Šipkovo olje vsebuje provitamin A, vitamine E, D in F, ter nepogrešljive esencialne maščobne kisline Omega 3 in Omega 6.

 

Malincine skrivnosti lepe kože: