Božično darilo za ljubiteljice naravne kozmetike

Božično darilo za ljubiteljice naravne kozmetike

  • Božično darilo za ljubiteljice naravne kozmetike!
  • Najboljše ideje za božična darila za ženske!
  • Izvirna darila zanjo: Šipkovo olje iz ekološke pridelave!
  • Božično darilo za sestro: Konopljino olje iz ekološke pridelave!

Opis

Božično darilo za ljubiteljice naravne kozmetike je izvirno, zdravo in ekološko darilo,ki ga lahko podarimo tudi kot novoletno darilo. Vsaka ženska uporablja kozmetiko in vse več je takšnih, ki prisegajo na naravno kozmetiko. V tukajšnji ponudbi lahko izbiramo med pestro izbiro ekološke kozmetike, ki je primerna kot božično darilo za prijateljico ali sestro. Ekološko izdelano kozmetiko lahko podarimo mami, primerna pa je tudi za nego mladostne kože in tudi moško posegajo po njej. Kadar iščemo izvirno darilo zanjo, potem je naravna kozmetika prava izbira!

Božično darilo za ljubiteljice naravne kozmetike v letu 2020

Pri izbiri ekološke naravne kozmetike, lahko izbiramo med izdelki, ki so namenjeni negi suhe in poškodovane kože, ali med izdelki za nego normalne ali mastne kože. Z uporabo ekološke naravne kozmetike, se izognemo stiku s kemikaliji, alkoholi in parabeni, ki so pogosto v kozmetiki, ki je na voljo v raznih trgovinah in drogerijah. (1)

Najboljša božična ponudba naravne kozmetike

  • Izvirna darila zanjo: Šipkovo olje iz ekološke pridelave! Šipkovo olje je 100% naravno, hladno stisnjeno iz semen plodov šipka. Olje se čudovito vpije v kožo, ne pušča mastnega občutka in čudovito nahrani kožo, čez katero naredi zaščitni sloj. Izdelek ni testiran na živalih, popolnoma veganski in ne vsebuje barvil, parabenov in drugih kemikalij!
  • Božično darilo za ženske: Hidrolat damaščanske vrtnice! Hidrolat damaščanske vrtnice ali rožna voda, s svojim vonjem pomirja in nam daje energijo za cel dan. Ta čudovit izdelek se uporablja za nego zrele kože, kot tonik ali pršilo za obraz. Čudovito darilo za zrelo kože mame!
  • Izvirno božično darilo za sodelavko: Naravni paket za dišečo kožo! V božičnem paketu sta dva dišeča in naravna izdelka. Omamno dišeč ekološki hidrolat gardenije in 100% naravno mangovo maslo, ki s svojim tropskim vonjem dviga razpoloženje.
  • Božično darilo za sestro: Kaj podariti sestri? Ekološka naravna kozmetika je prava izbira! Poskusite z naravnim konopljinim oljem! Na področju uporabe konoplje, se odvija prava revolucija! Kozmetično konopljino olje deluje protivnetno in antiseptično. To olje je prav gotovo najboljše za nego najstniške aknaste kože!