Božično darilo paket za nosečnice

Božično darilo paket za nosečnice

  • Božično darilo paket za nosečnice je idealno darilo za prijateljico, ki je v veselem pričakovanju
  • Paket za nosečke vsebuje chia semena in imunobiotike, ki poskrbijo za krepitev imunskega sistema in zdravo črevesno floro
  • V božične, paketu za nosečnice je tudi jojojobimo olje, ki je idealno za nego nosečniškega trebuščka
  • Poleg vseh koristnih izdelkov, pa je v paketu tudi čaj iz malinovih listov

Opis

Nosečnost je v življenju vsake ženske čisto posebno obdobje, ki je polno veselega pričakovanja in tudi skrbi za še nerojenega otroka. Vsaka bodoča mamica dobro, da se mora v nosečnosti zdravo prehranjevati in uživati živila, ki poskrbijo za dovolj hranil tako za mamico, kot za otroka. Če imamo v svoji bližini nosečko, ji lahko polepšamo božične praznike s prav posebnim darilom. Božično darilo paket za nosečnice je idealno darilo za vse nosečke, saj vsebuje izdelke, ki bodo okrepile njen imunski sistem. Paket je tudi idealno božično darilo za prijateljico, ki je v pričakovanju otroka.

Božično darilo paket za nosečnice

Božični paket za nosečke vsebuje nujno potrebna živila, ki jih ženska potrebuje v času nosečnosti. V tem času se namreč poveča potreba po hranilih, posebej po beljakovinah in maščobnih kislinah omega 3 in omega 6. Prav tako mora nosečnica poskrbeti za zdravo črevesno floro in zdravo prebavo, ter uživati zdrave čaje in napitke. Seveda mora skrbeti tudi za nego kože, posebej za kožo nosečniškega trebuščka. (1)

Kaj vsebuje božični paket za nosečke?

  • V božičnem paketu za nosečke so chia semena, ki nosečnici nudijo bogat vir beljakovin, ki skrbijo za urejeno prebavo in vsebujejo maščobne kisline omega 3 in omega 6. Chia semena lahko bodoče mamice uživajo skupaj z jogurti ali pudingi, uporabijo jih lahko tudi za pripravo omak.
  • V času nosečnosti ima veliko žensk težave s prebavo, kar je posledica hormonskih sprememb. Pogosto se pojavi zaprtost, lahko tudi driska in nelagodje v črevesju. V darilnem paketu so zato tudi imunobiotoki za odrasle, ki vsebujejo 100% čiste žive bakterije, ki vplivajo na črevesno floro in prebavo.

 

  • V času nosečnosti je za mlade mamice izredno pomembno, da skrbijo za nego kože, posebej za nosečniški trebušček. Zato je v darilnem paketu tudi jojobino olje, ki ga izdelujejo iz semen jojobe. Semena vsebujejo esencialne maščobne kisline, vitamin B in vitamin E, ter mnoge nujno potrebne minerale. Jojobino olje je nekakšen vosek, ki spominja na sebum, to je olje človeške kože. Pomaga vzpostaviti naravno ravnovesje kože in vzdržuje kislinsko lipidni plašč, ki zadržuje vlago na koži.
  • Čaj iz malinovih listov priporočajo za nosečnice v zadnjih tednih pred porodom. Čaj je mešanica listov maline in zelišč, ter obogaten z aromo maline.

 

Ideje za zdrava božična darila: