Sladka božična darila

Sladka božična darila

  • Sladka božična darila so lahko tudi zdrava darila!
  • Zdrave čokolade za vso družino – izvirno, sladko in super božično darilo!
  • Božični piškoti in božično pecivo!
  • Mlečna čokolada z lešniki brez sladkorja!

Opis

V času božičnih praznikov se mize šibijo od raznih dobrot, prav tako se med darilo pogosto znajdejo razne čokoladice in ostale sladkarije. Čeprav nas mamijo okusne čokolade in čokoladni božični bonboni, ki bi jih lahko podarilo sovjim najbližjim, se moramo temu pogosto odreči. Med nami je vse več ljudi, ki iz različnih razlogov ne smejo uživati jedi s sladkorjem ali moko. Božično darilo za prijateljico, ki je strogi dieti, vsekakor ne more biti kalorična lešnikova čokolada! Sladka božična darila so lahko tudi zdrava! Izbiramo lahko med čokoladami ranih okusov, ki so brez dodanega belega sladkorja in z velikim deležem kakava. Te čokolade so lahko izvirno darilo za športnike, podarimo pa jih lahko tudi najstnikom, ki se borijo z mozolji. 

Sladka božična darila 

Sladka božična darila, so lahko tudi zdrava božična darila. Namesto običajnih čokolad, ki vsebujejo veliko sladkorja, izberimo sladkarije, ki so narejene z veliko kakava, namesto sladkorja pa vsebujejo stevio. Izbira božičnih daril še nikoli ni bila tako enostavna. Seveda pa lahko sladka božična darila naredimo tudi sami doma in s tem obdarovancem pokažemo, da smo resnično mislili na njih! (1)

Božične čokolade brez trstnega sladkorja

Veliko ljudi, tudi vse več otrok, iz različnih razlogov ne sme uživati izdelkov iz belega sladkorja. Pri teh ljudeh moramo biti pozorni tudi pri nakupu božičnih daril, saj ni primerno da jim kupimo sladkarije, ki bi jim lahko škodovale. Posebej previdni moramo biti pri izbiri sladkih daril za otroke, saj bodo dobro čokolado pojedli, tudi če je ne smejo. Zato izberimo čokolade brez trstnega sladkorja:

Temna čokolada Cavalier Dark s stevio

Temna čokolada Cavalier Dark, je prava belgijska čokolada, ki vsebuje 85% kakava in je brez dodanega sladkorja, a ima plemenit priokus temne čokolade. Čokolada je izdelana z naravnimi in brezkaloričnimi sladili in je zato primerna za sladkorne bolnike in za ljudi, ki so občutljivi na gluten.

Mlečna čokolada z lešniki brez sladkorja

Mlečna čokolada brez sladkorja? Seveda, to je mlečna belgijska čokolada z lešniki, ki je sladkana z naravnimi sladili, stevio in eritrolom. Kljub temu, da je čokolada brez dodanega belega sladkorja, je čudovito sladka in okusna! Čudovito, izvirno, zdravo sladko božično darilo!

 

Kako pripravimo zdravo vročo čokolado za svoje goste?