Izvirna božična darila za moške

Izvirna božična darila za moške

  • Božično darilo paket za športnike je izvirno darilo za moške, ki so športno aktivini
  • Naravni paket iz ekološke pridelave vsebuje maco v prahu, chia semena in konopljine proteine
  • Božični paket za športnike priporočamo vsem rekreativnim in profesionalnim športnikom.
  • Božično darilo naravni paket za športnike je primeren tudi za ženske

 

 

Opis

Božično darilo paket za športnike je namenjeno našim najbližjim, ki so športno aktivni. Pogosto smo v dilemi, kaj podariti moškemu za božično darilo, saj roko na srce…resnično je lažje izbirati darila za ženske. To sladko dilemo lahko rešimo tako, da za našega moškega izberemo izvirno božično darilo, to je naravni paket športnik. Seveda lahko paket iz ekološke pridelave za športnike podarimo tudi kot božično darilo najboljši prijateljici. V naravnem paketu športnik so trije naravni izdelki, ki so namenjeni regeneraciji mišic po vadbi, krepijo imunski sistem in stimulirajo sintezo beljakovin v mišicah.

Izvirno božično darilo paket za športnike

Božični paket za športnike je primeren za vse, ki se ukvarjajo s športom. Je izvirna ideja za božično darilo, posebej kadar ne vemo kaj podariti moškemu. Paket ne primeren za profesionalne in rekreativne športnike, saj vsebuje tri pomembne izdelke. To je maca v prahu, chia semena in konopljini proteini. 

Kaj vsebuje darilo za športnike?

  • Maca v prahu iz ekološke pridelave prihaja iz nadmorske višine 4000 metrov. Maco tam obirajo ročno, za uporabo se namenjen gomolj mace. Ta rastlina ima neverjetno moč preživetja, zaradi tega so jo včasih bojevniki uživali pred bojem, saj so verjeli, da jim da neizmerno moč.
  • Chia semena imajo veliko moč in vsebujejo mnoge izjemne sestavine, ki organizmu nudijo oporo med naporno vadbo. Uživamo jih skupaj z jogurti, ali pa jih uporabimo za peko palačink brez jajc. 
  • Konopljini proteini so izredno priljubljeni med športniki. Konopljine beljakovine so stranski produkt hladno stinjenih konopljinih semen. Pri hladnem stiskanju se izloči tudi olje, za pridelavo proteinskega prahu pa semena še posušijo in zmeljejo.

Poleg božičnega darila paket za športnike, lahko našemu moškemu poleg darila dodamo še recept za uporabo izdelkov. Recept lahko napišemo na lepo darilno kartico in ga dodamo darilnemu paketu.

Priporočamo energijski napitek:

V blenderju zmešamo 1 žličko chia semen, 1 žličko mace v prahu in 2 žlički konopljinih proteinov. Dodamo skodelico vode, mleka ali pomarančnega soka, ter na koncu še eno banano. Energijska bomba za nov športni začetek dneva!

 

Pomen proteinov pri športnikih: